RAVEEL Bedrijfsmakelaardij is gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed. Met een ambitieuze en resultaatgerichte aanpak en een creatief en eigentijds denkvermogen vinden wij voor iedere ondernemer de meest geschikte vestigingslocatie. De plek die uw basis is, vanuit waar u verder kunt groeien.

Met West-Friesland als werkterrein, waar we ons zowel qua locatie als qua denkwijze midden tussen ondernemers en ondernemingen bewegen, zijn we de ideale partner voor ondernemers die in deze regio een bedrijfspand zoeken of willen verkopen. U kunt rekenen op een enthousiast, deskundig en actief team dat de markt op de voet volgt en slim inspeelt op ontwikkelingen. Dankzij een zeer uitgebreide portefeuille en goede samenwerking met makelaars elders in het land, weten zij exact hoe vraag en aanbod zich verhouden en vinden zij op iedere vraag het juiste antwoord.

Krachtige, solide en doortastende ondersteuning bij het aan- en verkopen van bedrijfshuisvesting, dat is wat RAVEEL haar klanten biedt. Wij verbinden alle elementen die er toe doen waardoor de uiteindelijke keuze die u maakt goed gefundeerd is en u de beste basis voor de toekomst biedt.