VERHUUR EN VERKOOP

De bedrijfsonroerendgoed markt is volop in beweging en vraagt om adequaat ondernemerschap. Tijdig inspelen op veranderende marktomstandigheden vraagt om grote flexibiliteit en slagvaardigheid van de ondernemer. U krijgt te maken met lastige vraagstukken als:

  • Investeren of verhuizen?
  • Huren of kopen?
  • Leegstand of onderhuren?

Moeilijke beslissingen die primair met uw ‘core business’ waarschijnlijk niets te maken hebben en waar u zich liever ook niet mee bezig wilt houden. Onze bedrijfsmakelaars zijn bij uitstek bekwaam om u hierin bij te staan. Kiest u voor RAVEEL Bedrijfsmakelaardij dan vinden wij een oplossing zonder consessies!

 

VASTGOEDMANAGEMENT

Het financieel beheer wordt uitgevoerd vanuit RAVEEL Vastgoedmanagement, die u graag alle zorg omtrent het financieel beheer uit handen neemt. Voorkom zorgen over oplopende huurpenningen, discussies met huurders of andere problemen en laat u vrijblijvend door RAVEEL Vastgoedmanagement informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kan het uitbesteden van het financieel beheer ook fiscale voordelen opleveren.

 

TAXATIES

Wilt u inzicht in de waarde van uw bedrijfspand ? Neem dan contact op met Valentijn Stam. Valentijn is als Registertaxateur ingeschreven in de kamer BOG en kan met zijn marktinzicht en ervaring uw pand uitstekend op waarde schatten. U ontvangt een goed onderbouwd rapport welke voldoet aan de eisen van financieringsinstellingen en de fiscus.