Ons kantoor is op maandagochtend 18 oktober gesloten

Vorige | Volgende
Verkocht

Tulpenmarkt 11 ZWAAGDIJK-OOST

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

Op het moderne en goed ontsloten bedrijvenpark WFO in Zwaagdijk-Oost worden 11 multifunctionele bedrijfsruimten variërend in oppervlakte van 150m2 tot en met 240 m2 BVO op de begane grond gebouwd. Uiteraard bestaat de mogelijkheid tot verdubbeling van het aantal vierkante meters door het aanbrengen van een verdiepingsvloer. Ook kunnen, indien gewenst, units worden samengevoegd. Afwerking van de...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
180 m²

Omschrijving

Op het moderne en goed ontsloten bedrijvenpark WFO in Zwaagdijk-Oost worden 11 multifunctionele bedrijfsruimten variërend in oppervlakte van 150m2 tot en met 240 m2 BVO op de begane grond gebouwd. Uiteraard bestaat de mogelijkheid tot verdubbeling van het aantal vierkante meters door het aanbrengen van een verdiepingsvloer. Ook kunnen, indien gewenst, units worden samengevoegd.
Afwerking van de units

De bedrijfshallen zijn gelegen op het in Westfriesland centraal gelegen WFO / ABC terrein. Dit terrein vormt vanwege de centrale ligging een uitstekende uitvalsbasis in Westfriesland op circa 8 minuten van Enkhuizen, Medemblik en Zwaag / Hoorn. Na afronding van de N23 is ligt er een uitstekende verbinding van en naar de A7 richting Amsterdam. In de directe omgeving zijn diverse representatieve bedrijven gevestigd zoals hoofdkantoor en logistiek centrum van de Action, Profile Tyres, Flynth Accountants, Rabobank West-Friesland, KWS verlichting, Hessing Supervers, De Eekhoorn, Karo en Salco deuren.

Beschikbaar

- bouwnummer 7 : 240 m2 BVO € 198.000,- (excl. BTW en bouwrente) V.O.N.

Meer info ? mail ons voor de beschikbaarheid en de digitale brochure.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
180 m²
In units vanaf
180 m²
Perceel
4.400 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
wervershoof
Sectie
s
Perceel
1022
Oppervlakte
4400 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's