Vorige | Volgende
Verkocht

De Marowijne 51* ZWAAG

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

Vrijstaand bedrijfscomplex omvattende een tweelaagse showroom met hellingbaan, aangebouwde garage/werkplaats, overkapping en omringend buitenterrein. Op prominente locatie langs de (N302) Westfrisiaweg en op het westelijk deel van het goed geoutilleerde bedrijventerrein "Westfrisia" staat dit in 2006 gerealiseerde vrijstaande bedrijfscomplex bestaande uit een tweelaagse showroom met hellingbaan,...

Kenmerken

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
1.755 m²

Omschrijving

Vrijstaand bedrijfscomplex omvattende een tweelaagse showroom met hellingbaan, aangebouwde garage/werkplaats, overkapping en omringend buitenterrein.

Op prominente locatie langs de (N302) Westfrisiaweg en op het westelijk deel van het goed geoutilleerde bedrijventerrein "Westfrisia" staat dit in 2006 gerealiseerde vrijstaande bedrijfscomplex bestaande uit een tweelaagse showroom met hellingbaan, aangebouwde garage/werkplaats, overkapping en omringend buitenterrein op 3.357 m² eigen grond. Het geheel is in goede, representatieve staat. Het bedrijventerrein ligt dichtbij de rijksweg A7.

Het object is in gebruik geweest bij een Peugeot-dealer. Het object is ook uitstekend geschikt voor andere doeleinden dan een autobedrijf. Zie hiervoor het bestemmingsplan.

Indeling en omvang
Begane grond:
Showroom, opleverruimte, trappenhuis, receptie, kantoor, coffee-corner, toiletgroepen, magazijn en werkplaats. Oppervlakte ca. 1.150 m² BVO.

Eerste verdieping:
Showroom met riante vide, directiekantoor, spreekkamer, archiefruimte, technische ruimte, bandenopslag. Oppervlakte ca. 605 m² BVO.

Buitenterrein:
Verhard terrein met ca. 60 parkeerplaatsen, overkapping (ca. 350 m²), en een hellingbaan naar de verdieping.

Vloerbelasting (volgens eigenaar/opdrachtgever)
Gedeelte garage en magazijn: 1.000 kg/m².
Overige vloeren (parterre, showroom, verdiepingsvloer): 400 kg/m².

Bereikbaarheid
Het object is via de N307 (Westfrisiaweg) bereikbaar), welke ontsluit op de rijksweg A7.

Opleveringsniveau
"As is", exclusief de voor rekening en uit hoofde van huurder aangebrachte zaken, doch in ieder geval omvattende: Nutsvoorzieningen, direct gestookte gasheater (bedrijfshal), op-/inbouw verlichtings-armaturen, 3 overheaddeuren, systeemplafonds, pantry/keuken, kabelgoten, alarminstallatie, vloeistofkerende vloer in werkplaats, showroompui voorzien van gelaagd glas en schuifpuien, mechanische ventilatie en CV-installatie met vloerverwarming in de showroom.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Westfrisia". De vigerende (enkel-)bestemming is "Bedrijf". Voor actuele en meer gedetailleerde informatie verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

Uitgangspunten huur :
Huurtermijn : 5 + 5 jaar
Huurprijs : € 160.000,- (excl. BTW)
Model : ROZ model
Beschikbaar : 1 juni 2021
Deelverhuur : bespreekbaar

Koopsom:
€ 1.850.000,- k.k.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.755 m²
In units vanaf
1.755 m²
Perceel
3.557 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hoorn
Sectie
I
Perceel
9287
Oppervlakte
3557 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's