Vorige | Volgende

Tulpenmarkt 11 C ZWAAGDIJK-OOST

Koopsom € 135.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

Op het moderne en goed ontsloten bedrijvenpark WFO in Zwaagdijk-Oost worden 11 multifunctionele bedrijfsruimten variërend in oppervlakte van 150 m2 tot en met 240 m2 BVO op de begane grond gebouwd. Uiteraard bestaat de mogelijkheid tot verdubbeling van het aantal vierkante meters door het aanbrengen van een verdiepingsvloer. Ook kunnen, indien gewenst, units worden samengevoegd. Afwerking van de...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
240 m²

Omschrijving

Op het moderne en goed ontsloten bedrijvenpark WFO in Zwaagdijk-Oost worden 11 multifunctionele bedrijfsruimten variërend in oppervlakte van 150 m2 tot en met 240 m2 BVO op de begane grond gebouwd. Uiteraard bestaat de mogelijkheid tot verdubbeling van het aantal vierkante meters door het aanbrengen van een verdiepingsvloer. Ook kunnen, indien gewenst, units worden samengevoegd.
Afwerking van de units

De bedrijfshallen zijn gelegen op het in Westfriesland centraal gelegen WFO / ABC terrein. Dit terrein vormt vanwege de centrale ligging een uitstekende uitvalsbasis in Westfriesland op circa 8 minuten van Enkhuizen, Medemblik en Zwaag / Hoorn. Na afronding van de N23 is ligt er een uitstekende verbinding van en naar de A7 richting Amsterdam. In de directe omgeving zijn diverse representatieve bedrijven gevestigd zoals hoofdkantoor en logistiek centrum van de Action, Profile Tyres, Flynth Accountants, Rabobank West-Friesland, KWS verlichting, Hessing Supervers, De Eekhoorn, Karo en Salco deuren.


Prijzen vanaf € 135.000,-.exclusief BTW en vrij op naam


Meer info ? mail ons voor de beschikbaarheid en de digitale brochure.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
240 m²
In units vanaf
150 m²
Perceel
4.400 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
wervershoof
Sectie
s
Perceel
1022
Oppervlakte
4400 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's