Vorige | Volgende
Verhuurd

Spanbroekerweg 31 SPANBROEK

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

ALGEMEEN : TE HUUR : vanaf 80 m² winkelruimte in een karakteristiek gebouw. De omgeving met monumentale panden geven het totaal een indrukwekkende uitstraling. De winkelruimte is gelijkvloers en direct aan de openbare weg gelegen. Het naastgelegen terrein met parkeerplaatsen maken het object uitstekend toegankelijk. INDELING : Begane grond : de winkelruimte met achtergelegen ruimte, toiletruimte en...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd

Omschrijving

ALGEMEEN :
TE HUUR : vanaf 80 m² winkelruimte in een karakteristiek gebouw. De omgeving met monumentale panden geven het totaal een indrukwekkende uitstraling. De winkelruimte is gelijkvloers en direct aan de openbare weg gelegen. Het naastgelegen terrein met parkeerplaatsen maken het object uitstekend toegankelijk.

INDELING :
Begane grond : de winkelruimte met achtergelegen ruimte, toiletruimte en opslag. Oppervlakte vanaf 80 m² met uitbreidingsmogelijkheden.

LOCATIEGEGEVENS :
Met een centrale ligging in het oude centrum van het dorp) is gunstig te noemen. Het straatbeeld naast de monumenten het Raadhuis en de Hervormde Kerk is indrukwekkend. Daarbij geeft de locatie een weids uitzicht over de landerijen en zijn er initiatieven voor een ijsbaan naast het complex. De locatie is via de AC de Graafweg goed ontsloten richting Hoorn en de Rijksweg A7.

OPLEVERING :
De winkelruimte heeft een representatieve uitstraling en wordt geleverd in de huidige staat. Verhuurder is bereid mee te denken met de aankleding en inrichting van de winkel.

BIJZONDERHEDEN :
- Karakteristiek uitstraling
- Prachtige locatie;
- Uitstekend bereikbaar met parkeervoorzieningen voor de deur;
- Hoekligging met een frontbreedte van 12 m¹;

HUURCONDTITIES :
Huurcondities op aanvraag.

HUURPRIJS :
Huurprijs : € 99,- per m² per jaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
opmeer
Sectie
v
Perceel
533
Oppervlakte
250 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's