Vorige | Volgende

Lange Kerkstraat 18 HOORN

Huurprijs excl. BTW € 2.450 per maand

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

Fraai, karakteristiek en goed onderhouden dubbel winkelpand met grote glaspui met dubbele deuren naar stadstuin. Het geheel meet in totaal ca. 208 m² BVO waarvan ca. 135 m² op de begane grond en 73 m² op de verdieping. De winkelruimte is voorzien van een siergrindvloer, systeemplafond met designspots (grote etalagespots), maatwerk kassa/balie aan de voorzijde, vaste trapkast, grote bar met...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
208 m²

Omschrijving

Fraai, karakteristiek en goed onderhouden dubbel winkelpand met grote glaspui met dubbele deuren naar stadstuin. Het geheel meet in totaal ca. 208 m² BVO waarvan ca. 135 m² op de begane grond en 73 m² op de verdieping.

De winkelruimte is voorzien van een siergrindvloer, systeemplafond met designspots (grote etalagespots), maatwerk kassa/balie aan de voorzijde, vaste trapkast, grote bar met ingebouwde koelkast en een vaatwasser aan de achterzijde. Op de verdieping bevindt zich een ruim toilet en een opslag/zolder. Verwarming middels CV met radiatoren en desgewenst bij deur open een warmtegordijn. Er is een alarminstallatie aanwezig. Overname van interieur is bespreekbaar.

Wegens de leeftijd van de eigenaresse bestaat het voornemen om de winkel na ca. 36 jaar te sluiten. Overname van de winkel(-naam) en exclusieve merken is bespreekbaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
208 m²
In units vanaf
135 m²
Perceel
199 m²

Foto's