Vorige | Volgende

Graanmarkt 3 ** ZWAAGDIJK-OOST

Vraagprijs € 775.000 k.k.

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

Object: Op een aantrekkelijke zichtlocatie, naast de Rabobank, mogen wij u te koop aanbieden dit oorspronkelijk in 1993 gebouwde VRIJSTAANDE KANTOORPAND met royaal parkeergelegenheid op eigen terrein (3285 m2). Het totaal VVO van dit kantoorpand is 2.111 m2 (2.400 m2 BVO) en is verdeeld over 3 bouwlagen (begane grond, 1e en 2e verdieping). Indeling: Gemeenschappelijke entreehal (toegankelijk...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
2.400 m²

Omschrijving

Object:
Op een aantrekkelijke zichtlocatie, naast de Rabobank, mogen wij u te koop aanbieden dit oorspronkelijk in 1993 gebouwde VRIJSTAANDE KANTOORPAND met royaal parkeergelegenheid op eigen terrein (3285 m2). Het totaal VVO van dit kantoorpand is 2.111 m2 (2.400 m2 BVO) en is verdeeld over 3 bouwlagen (begane grond, 1e en 2e verdieping).


Indeling:
Gemeenschappelijke entreehal (toegankelijk middels elektrische schuifdeuren) met liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de op de begane grond gelegen kantoorruimte. Totaal VVO begane grond is 774 m2.
Op de 1e verdieping: centrale hal met trappenhuis en lift, pantry, diverse sanitaire voorzieningen en kantoorruimte. Het totaal van de 1e verdieping is 774 m2 VVO. Op de 2e verdieping: eveneens centrale hal met trappenhuis en lift, pantry en sanitaire voorzieningen. Verder toegang tot de kantoorruimte en dakterras. Totaal VVO 2e verdieping 603 m2.


Ligging:
Bedrijventerrein WFO-West is gelegen in de kern Zwaagdijk-Oost en ligt direct aan de Westfrisiaweg (N23). De Westfrisiaweg verbindt het gebied aan de westkant met Hoorn, de A7 en Alkmaar. Aan de oostkant is deze weg verbonden met Enkhuizen, Lelystad en Zwolle.

Samen met WFO-Oost vormt WFO-West het grootste bedrijventerrein in de gemeente Medemblik (104 hectare en meer dan 100 bedrijven). Het terrein wordt getypeerd als 'modern-gemengd'. Dit type kent een gevarieerd aanbod aan bedrijvigheid voornamelijk bestaande uit licht moderne industrie. Op het bedrijventerrein is parkmanagement actief.

Door de aanleg (bijna gereed) van de nieuwe N23 heeft u een directe verbinding (snelweg) met de A7.

Huidige gebruik - alternatief gebruik:
Het pand is thans volledig toegespitst op gebruik als kantoorruimte. Hierbij kunnen zowel kleine kantoren worden verhuurd maar ook grote metrages. Hierdoor is het pand uitermate geschikt voor de BELEGGER die geld graag laat renderen. RAVEEL Bedrijfsmakelaars en CMK makelaars hebben hier samen een doordachte visie op uitgewerkt om uw rendement bij deze investering te waarborgen.
Uiteraard kan het kantoorpand ook perfect zijn voor EIGEN GEBRUIK voor de onderneming. Mocht de eigen behoefte aan kantoorruimte kleiner zijn dan 2.111 m2 VVO (2400 m2 BVO) is het perfect geschikt om de overige meters te verhuren. Daarmee drukt u aanzienlijk uw eigen huisvestingslasten.
Wat velen minder snel zullen verwachten is dat het pand ook prima alternatief in gebruik kan worden genomen ten behoeve van showroom! Met in verhouding beperkte middelen kan de gehele begane grondvloer worden gebruikt als showroom na een aanpassing op de gevel. Hierdoor ontstaat er in feite een multifunctioneel bedrijfspand met de combinatie showroom - kantoor. Deze mogelijkheid lichten wij u graag toe.


Bestemming:
Het pand ligt in bestemmingsplan "Bestemmingsplan Bedrijventerreinen" en heeft binnen dit bestemmingsplan de Enkelbestemming Kantoor.


Belangstelling?
Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding door het pand!

RAVEEL Bedrijfsmakelaars, contactpersoon Valentijn Stam 06-51601150

CMK Makelaars, contactpersoon Michel Chattellon 06-22917801

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Service kosten
€ 35 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
2.400 m²
In units vanaf
2.400 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
wervershoof
Sectie
s
Perceel
592
Oppervlakte
3285 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Nabijgelegen