Vorige | Volgende

Gildenweg 2 A Oosterblokker

Vraagprijs vanaf € 222.000 k.k.

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

Wij bieden u aan: meerdere bedrijfsunits met of zonder kantoorruimte. Deze units zijn gelegen aan de Gildenweg 2 te Oosterblokker (gemeente Drechterland). De units zijn gesitueerd op het kleinschalige bedrijventerrein "Gildenweg". De units zijn uitstekend bereikbaar en hebben voldoende parkeerruimte op eigen grond. De units liggen praktisch in de gemeente Hoorn. Indeling: Unit 8: De grootste unit...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
600 m²

Omschrijving

Wij bieden u aan: meerdere bedrijfsunits met of zonder kantoorruimte. Deze units zijn gelegen aan de Gildenweg 2 te Oosterblokker (gemeente Drechterland).

De units zijn gesitueerd op het kleinschalige bedrijventerrein "Gildenweg". De units zijn uitstekend bereikbaar en hebben voldoende parkeerruimte op eigen grond. De units liggen praktisch in de gemeente Hoorn.

Indeling:
Unit 8: De grootste unit die nog te koop staat is unit 8. Deze unit telt een bruto vloeroppervlak van 600 m2 en heeft net als de andere units een overheaddeur. De indeling van deze unit is laag en incourant, echter voor simpel wegzetten zeer geschikt en tegen een zeer lage meter prijs.

De koopprijs voor deze unit bedraagt € 222.000,- k.k.
De huurprijs bedraagt € 1.850,- per maand.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
600 m²
In units vanaf
600 m²

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's