Vorige | Volgende
Verkocht onder voorbehoud

De Marowijne 49 DeSpil* ZWAAG

Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

Nieuwbouwproject De Spil is niet zomaar een naam voor dit fraaie project. De spil, de as waar iets omheen draait, iets dat een centrale plaats inneemt, zoals de huisvesting van uw bedrijf. Het project is gelegen op een zeer centrale en uitstekend bereikbare locatie. De Spil betreft het laatste nieuwbouwproject op het moderne en volgroeide bedrijventerrein "Westfrisia" in Zwaag / Hoorn, met een...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht onder voorbehoud
Opp bedrijfshal
100 m²

Omschrijving

Nieuwbouwproject De Spil is niet zomaar een naam voor dit fraaie project. De spil, de as waar iets omheen draait, iets dat een centrale plaats inneemt, zoals de huisvesting van uw bedrijf. Het project is gelegen op een zeer centrale en uitstekend bereikbare locatie.

De Spil betreft het laatste nieuwbouwproject op het moderne en volgroeide bedrijventerrein "Westfrisia" in Zwaag / Hoorn, met een ligging vrijwel direct aan de afrit naar de Rijksweg A7 en de nieuwe Westfrisaweg N 302. De nieuwbouwunits van De Spil zijn in de voorontwikkeling getoetst aan de behoefte die thans in de markt bestaat. Niet alleen voor nu, maar ook met een doordachte en duidelijke visie voor later. De bedrijfsruimtes zijn opgebouwd uit onderhoudsarme materialen.

De 11 bedrijfsruimtes zijn zeer functioneel ingedeeld met oppervlakten variërend van 80 (gelijkvloers) tot 340 m² BVO, allen voorzien van royale overheaddeuren (3,5 m. x 4 m.) en zijn gesitueerd op royaal terrein met parkeerplaatsen en goede manoeuvreerruimte. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal aantrekkelijke opties, zoals een elektrisch bedienbare overheaddeur of een daklicht. Bij de kopunits heeft u een grote attentiewaarde waardoor u uw bedrijf een hoogwaardige uitstraling kunt geven.

Prijzen vanaf € 109.500,-.

ALLE PRIJZEN ZIJN VRIJ OP NAAM EN EXCLUSIEF B.T.W.

Thans nog 5 bedrijfsruimten beschikbaar.

Voor meer informatie en prijzen kunt u zich wenden tot
Raveel Bedrijfsmakelaardij (Valentijn Stam RT, www.raveel.nl, 0229-278 010) en MooiHuys Makelaars Taxateurs (Mertijn Voortman RMT, www.mooihuys.nl, 0229-299935).

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
100 m²
In units vanaf
100 m²

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's