Vorige | Volgende

Agriport 0 ong MIDDENMEER

Koopprijs vanaf € 69.500 k.k.

Neem contact met ons op

0229-278010

info@raveel.nl

Omschrijving

BETAALBARE BEDRIJFSUNITS VANAF €69.500,- OP AGRIPORT A7 ALGEMEEN Agriport is het grootste agribusiness gebied van Noord-Holland Noord en behoort tot de meest toonaangevende Greenports van Nederland. Het bedrijvenpark ligt op een toplocatie direct langs de A7 en is uitstekend bereikbaar. Landvast Projecten ontwikkelt hier een aantrekkelijk bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 16 bedrijfsunits vanaf...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
100 m²

Omschrijving

BETAALBARE BEDRIJFSUNITS VANAF €69.500,- OP AGRIPORT A7


ALGEMEEN
Agriport is het grootste agribusiness gebied van Noord-Holland Noord en behoort tot de meest toonaangevende Greenports van Nederland. Het bedrijvenpark ligt op een toplocatie direct langs de A7 en is uitstekend bereikbaar. Landvast Projecten ontwikkelt hier een aantrekkelijk bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 16 bedrijfsunits vanaf 100 m² BVO, inclusief verdieping.


Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw UniGreen biedt dienstverlenende bedrijven een inspirerende werkomgeving met allure. De 16 units hebben oppervlaktes variërend van 100 en 150 tot 200 m² BVO, inclusief verdieping. Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld agrowinkels, toeleveranciers, opslag en transport of andere voorzieningen gelieerd aan de agribusiness. De kopunits worden voorzien van een pui en veel ramen, waardoor deze een prima plek bieden aan kantoren en uitgifte van goederen. Iedere unit wordt voorzien van een meterkast, trap, traphek, voordeur, sectionaal deur en onderheide vloer.

OPTIMALE BEREIKBAARHEID
UniGreen staat garant voor dynamisch ondernemen op een toplocatie. Het bedrijventerrein is zeer centraal gelegen aan Rijksweg A7 waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. Ook zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen. Ook de glasvezel voor razendsnel dataverkeer geeft het business park een enorme boost en creëert legio extra mogelijkheden.

KOSTELOZE OPTIE
Voor UniGreen Agriport A7 geven wij u als potentiële koper de mogelijkheid om kosteloos een optie te nemen op één van de 16 units. Deze optie loopt tot 15 december 2018 waarna u financieel overgaat tot koop. De prognose is dat de start van de bouw aanvangt in het voorjaar van 2019, wanneer 50% is verkocht.

BIJZONDERHEDEN
Snelle en uitstekende bereikbaarheid en ligging nabij de A7 en Dijkweg N239.
Multifunctioneel gebouw, geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten.
Functionele units van 100 tot 200 m²met mogelijkheid tot koppelen.
Nieuwbouw en geen overdrachtsbelasting

U koopt al een UniGreen bedrijfsunit vanaf €69.500,- (excl. BTW) V.O.N.

Vraag vrijblijvend een brochure aan : info@raveel.nl of 0229278010

Collegiale verkoop met Groot & Nieuweboer Makelaardij
tel: 0228 – 520 520 www.grootnieuweboer.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
100 m²
In units vanaf
100 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
wieringermeer
Sectie
D
Perceel
865
Oppervlakte
2502 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's